HemOm SRYDipl. yrkesbedömareYrkesbedömarutb.Utb.materialYrkesbevisSRY bas
Äpplen

SRY - Servicebranschens Yrkesnämnd

SRY Yrkesbedömarutbildning för städ-, hemservice och saneringsbranschen - hösten 2023

Välkommen till en rolig och intensiv utbildning med praktiskt träning och teori i att vara Yrkesbedömare inom SRY, samt pedagog för utbildningar. Mer information och anmälningsmöjligheter finns under ovanstående rubrik "Yrkesbedömarutbildning" // uppdaterad 2023-06-15

VIKTIG INFORMATION!

Ny mejladress; sry@almega.se (info@sry.se har UPPHÖRT)

Välkommen till SRY!

Servicebranschens Yrkesnämnd (SRY) är en partsgemensam nämnd och har sedan 1985 verkat för kompetensutveckling inom städ- och servicebranschen. Kompetensutveckling ger företagen bättre lönsamhet och effektivitet samt att medarbetarna utvecklas och tar till sig nya arbetsuppgifter. Syftet är att hålla yrkesskickligheten på en hög nivå i ett modernt yrke.

SRY är huvudman för och ansvarar för branschens modell för lärande och validering. SRY utbildar och godkänner branschens yrkesbedömare.

Tillsammans med våra valideringsleverantörer och SRY yrkesbedömare erbjuder vi kartläggning och validering av städbranschens yrkesprofiler på flera nivåer, från introduktion till yrkesbevis.

På denna hemsida kan du hitta mer information om:
- Branschmodellen för lärande och validering
- Yrkesprofiler/kompetensstandards som man kan utbilda och validera mot
- Hur validering går till
- Vilka valideringsleverantörer som finns, samt i vilka områden de erbjuder validering och kompletterande utbildning

Loggor
Servicebranschens Yrkesnämnd – SRY, arbetar med att utveckla och tillhandahålla utbildningsmaterial och valideringsmöjlighet för städyrket. SRY styrs av arbetsmarknadensparter och företag.
SRY verksamheten tillämpar Almegas Dataskyddspolicy www.almega.se/dataskyddspolicy